Vastine KU:ssa 5.7. julkaistuun mielipidekirjoitukseen ”Lähiruokaa Mehiläisen tapaan”. Haluamme korjata kirjoituksessa olleet virheelliset tiedot. Länsi-Pohjan keskussairaalan ruoka-annokset valmistetaan Fazer Food Servicesin tuotantokeittiössä Naantalissa, koska sairaalassa ei ole meidän käyttöömme valmistuskeittiötä. Naantalissa annokset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista cook & chill -menetelmällä. Annoksia
Tervetuloa lukemaan!
Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 5,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.
Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!
Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!