Leipätrendit nyt: vegaanisuus ja gluteenittomuus

Kanniston leipomon tuotantopäällikkö Harri Toivonen tuntee helsinkiläisten leipämaun, sillä leipomolla on eri puolilla kaupunkia seitsemän myymälää. Lisäksi leipomon tuotteita myydään monissa hotelleissa ja kaupoissa pääkaupunkiseudulla. Toivonen kertoo, että leipomoalan trendit ovat nyt vegaanisuus ja gluteenittomuus. Ja gluteenittomuus karppausmielessä. Kannistolla on

Tervetuloa lukemaan!

Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 5,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!

ILMOITUS
ILMOITUS

22.2.2019

ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.