Jotta jaksaa porskuttaa

Kolmeosaisessa BBC:n tiededokumentissa Ruoan anatomia (Food – Delicious Science, 2017) paneudutaan monipuolisesti ruokaan. Aloitusjakson otsake Olet mitä syöt saa täsmennystä skotlantilaiselta karjankasvattajalta: ”Olet, mitä karjasi on syönyt”. Dokumentin johdannossa luvataan huimaa kulinaaris-tieteellistä seikkailua. Ensimmäisen jakson perusteella lupaus täyttyy. Ensin perehdytään

Tervetuloa lukemaan!

Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 5,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!

ILMOITUS
ILMOITUS

5.10.2018

ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.